• Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Recenzija

Anita Skypala Ocijeni nas:
(4/5)
Proizvod:
Kirby G4 vrećice za prašinu (9 vrećice)
Izdvojeno:
Iznenađujuće veliki izbor kvalitetnih dijelova za male kućanske aparate. Isporučeno je u roku koji je najavljen, no bilo bi bolje da je taj rok kraći.
O proizvodu:
Izvrsna kvaliteta za umjerenu cijenu.
Pročitajte recenzije drugih kupaca

Garancija

30-dana garantiramo povrat novca u tom roku

Naš cilj za svaku narudžbu je zadovoljan kupac. Stoga, osim jamstva i naše RMA procedure, za nedostatke, također vam 30-dan/a garantirano vraćamo novac! Ako proizvod nije ono što ste očekivali, ili ako ste promijenili svoje mišljenje, te zatražili natrag svoj novac. Mi radimo tako da zahtijevamo da proizvod pošaljete natrag u neoštećenoj originalnoj ambalaži u roku 30 dana nakon što vam je Vaša narudžba dostavljena.

Napomena: kako biste se kvalificirali i dobili svoj novac natrag, najprije kontaktirajte helpdesk i čekajte instrukcije prije vraćanja svojeg proizvoda

Garancija

Svi naši proizvodi imaju jamstvo od 12 mjeseci. Jamstvo vrijedi ako je kupac ugradio proizvod u uređaj na odgovarajući način i koristio ga na ispravan način.

Vrećice su potrošni materijal. Slijedite upute proizvođača svog usisavača kako biste ih koristili na odgovarajući način.

RMA

Ako imate problem s proizvodom kojeg ste kupili kod nas, molimo kontaktirajte nas prije svega. Obradit ćemo vaš zahtjev i pokušati pronaći rješenje za vaš problem. Ako problem nije moguće riješiti uz pomoć naše službe za korisnike, dobit ćete RMA broj (reklamacijski broj). Savjetujemo vam da nam vratite proizvod u čvrstoj omotnici (s mjehurićima). Molimo osigurajte da RMA broj bude vidljivo istaknut na vanjskoj strani omotnice, a ujedno i napisan na komadu papira unutar omotnice. Pomoću vašeg RMA broja možemo identificirati proizvod kada nam stigne poštom. Ako ustanovimo da je vraćeni proizvod neispravan, bit će vam poslan novi proizvod bez dodatnih troškova.
Napomena: ne možemo obraditi vraćene proizvode za koje još niste dobili RMA broj.

  • Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!