• Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

DustDeal.com.hr Recenzije

Sljedeći korisnici dijele svoje iskustvo nadogradnjom baterija s nama:

Edita Klepo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-09-2022
Proizvod:
The pink stuff (850 gram)
Izdvojeno:
Sve je stiglo vrlo brzo i dobro zapakirano! Cesto narucujem i jako sam zadovoljna!
O proizvodu:
Sve sto sam narucila do sada (Scrub daddy i Pink stuff) je bilo fantasticno!
Helena Prelac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-08-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Scrub Mommy Sponge in Purple
Helena Prelac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-08-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Scrub Mommy Sponge in Purple
Petra Turčić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-08-2022
Proizvod:
Četka za parket za osjetljive podove (30 > 37mm)
Branko Rakijašić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-07-2022
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Moja narudžba je realizirana korektno i u obećanom roku. Sve pohvale.
O proizvodu:
Proizvod zadovoljava.
Marijana Stanković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-07-2022
Proizvod:
Vrećice za prašinu (6 vrećice)
Izdvojeno:
Iznimno sam zadovoljna vašom uslugom. O svemu ste me redovito informirali i poštovali dogovoreni rok. Sigurno ću ponovno od vas naručivati.
O proizvodu:
Proizvod je odličan
Zlatko Matasić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-02-2022
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Vrlo dobar izbor, teško je Ne naći ono što tražite. Preporučam !
O proizvodu:
Jako kvalitetne vrećice za usisivač !
Gianna Mihaljević iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-03-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Scrub Mommy Sponge in Purple
Izdvojeno:
Jednostavno naručivanje, dobre cijene i brza isporuka. Pohvale!
O proizvodu:
Kupila sam Scrub spužvice, izvrsne su. Čekam da naručim i dodatke za njih ukoliko budu u ponudi.
Gianna Mihaljević iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-03-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Scrub Mommy Sponge in Purple
Izdvojeno:
Jednostavno naručivanje, dobre cijene i brza isporuka. Pohvale!
O proizvodu:
Kupila sam Scrub spužvice, izvrsne su. Čekam da naručim i dodatke za njih ukoliko budu u ponudi.
Tomislav Pisk iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-02-2022
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
Sve pohvale
O proizvodu:
Odličan
Marija Barišić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-02-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Sponge Daddy Scouring Pad (4 pieces)
Izdvojeno:
Prezadovoljna uslugom i dostavom i ljubaznosti službe za korisnike
O proizvodu:
Pre zadovoljna
Marija Barišić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-02-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Sponge Daddy Scouring Pad (4 pieces)
Izdvojeno:
Prezadovoljna uslugom i dostavom i ljubaznosti službe za korisnike
O proizvodu:
Pre zadovoljna
Marija Barišić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-02-2022
Proizvod:
Scrub Daddy | Sponge Daddy Scouring Pad (4 pieces)
Izdvojeno:
Prezadovoljna uslugom i dostavom i ljubaznosti službe za korisnike
O proizvodu:
Pre zadovoljna
Krešumir Rajić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-01-2022
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
Brzo i profesionalno.
O proizvodu:
Odličan proizvod.
Ivan Vuković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-01-2022
Proizvod:
vrećica za prašinu Prikladno za Miele G/H/N 3D
Tanja Šantek iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-01-2022
Proizvod:
Scrub Daddy Colors | Sponge in Green
Tanja Šantek iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-01-2022
Proizvod:
Scrub Daddy Colors | Sponge in Green
Viktor Tašić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-11-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Mirella Čerti iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-09-2021
Proizvod:
HEPA filter
Mirella Čerti iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-09-2021
Proizvod:
HEPA filter
Zvjezdan Pintz iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-08-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice)
Danijel Polonijo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-09-2021
Proizvod:
Podna četka u obliku slova T (32mm)
Anđela Horvat iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-08-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Već nekoliko godina kupujem isključivo preko DiustDeal-a. Uvijek zadovoljna isporukom i cijenom.
O proizvodu:
Kvalitetne vrećice za usisavač po pristupačnoj cijeni.
MARIJA JURIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-08-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Sanjica Milaković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-06-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (4 vrećice)
Izdvojeno:
Živim u Hrvatskoj i nikad prije nisam čula za DustDeal. Ugodno sam se iznenadila ponudom proizvoda-dodataka za moj usisavač. Isporuka je bila brza,a cijene su fer i korektne. Sve pohvale! Kupovat ću i dalje jer ste specijalizirana trgovina za ono što trebam. Sve na jednom mjestu!
O proizvodu:
Vrlo dobra kvaliteta!
Sanjica Milaković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-06-2021
Proizvod:
Univerzalna četka za pod u obliku slova T (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Živim u Hrvatskoj i nikad prije nisam čula za DustDeal. Ugodno sam se iznenadila ponudom proizvoda-dodataka za moj usisavač. Isporuka je bila brza,a cijene su fer i korektne. Sve pohvale! Kupovat ću i dalje jer ste specijalizirana trgovina za ono što trebam. Sve na jednom mjestu!
O proizvodu:
Proizvodi su dobre kvalitete- originalni dodaci za moj usisavač.
Jelena Marić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-06-2021
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Narudžba stigla brzo,proizvod super.
O proizvodu:
Filteri za usisavač koji je već davno proizveden konačno sam našla u DustDeal-u
MAJA LIPOVAC iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-05-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
Jednostavna pretraga i relativno brza dostava.
Dean Stranic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-05-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (9 vrećice)
Izdvojeno:
Dobra preglednost web shopa Prilicno brza isporuka
O proizvodu:
Proizvod odgovara
Roland Karinja iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-04-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Sve pet.Usluga i brzina dostave.
O proizvodu:
Dobio Sam sto Sam narucio i vrlo sam zadovoljan proizvodom
BRANKA Fraćin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-04-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (6 vrećice)
O proizvodu:
proizvod odgovara opisu i cijena je dobra
Davorina Maljavac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-04-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Brza dostava,cijena najpovoljnija
Tomislav stipičić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-04-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
10 -ak dana cekanja i stiglo...
O proizvodu:
Najpovoljnije vrecice za usisavac...
Milena Bujdo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-03-2021
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Sigurna kupovina
O proizvodu:
Orginal proizvod,super kvaliteta
Nedeljko Topuzović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-04-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
ekspresna dostava
O proizvodu:
što kupio, to dobiol
Ivana Kacan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (9 vrećice)
Izdvojeno:
Jednostavna narudžba i brza dostava
O proizvodu:
Odlične vrećice za Kirby
Zoran Ban iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-03-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
super izbor, dobre cijene
O proizvodu:
super
Sandra Gustin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-01-2021
Proizvod:
Crijevo
Izdvojeno:
Za svaku preporuku!
O proizvodu:
Dobila sam točno ono što sam naručila. Jako sam zadovoljna
Hrvoje Stipeč iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-02-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (6 vrećice)
Katica Matosevic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-02-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (8 vrećice)
Izdvojeno:
zadovoljna sam proizvodom
Marija Krunic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-01-2021
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Super sam zadovoljna!!! Hvala,lp.
Danijel Bastašić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-11-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Spretno i pouzdano!
O proizvodu:
Zadovoljan.
Igor Rotim iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-12-2020
Proizvod:
Tvrda plastika zakretni zglob
Izdvojeno:
Vrlo kvalitetna komunikacija i korektna usluga.
O proizvodu:
U skladu s očekivanjima. Korektno.
Sveučilišni odjeli za Mirnu Hero iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-11-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Sve je bilo sukladno navedenom na web stranici! Odlično!
O proizvodu:
Zadovoljavajuće!
Tonci Vitezica iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-11-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Marin Cvitan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-11-2020
Proizvod:
Turbo Brush XL četka (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Korespondencija putem e-mail-a odlična. Susretljivi su i rado su izišli u susret. Narudžba će možda kasniti ali budite strpljivi. Sigurno će doći.
O proizvodu:
Izuzetno sam zadovoljan četkom za usisavač Karcher WD3. Četka izgleda dosta kvalitetno i kao što je i napisano, povećava usisnu snagu usisavača.
Ivan Šlibar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-11-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (6 vrećice)
Izdvojeno:
Paket je stigao brzo i bili smo obaviješteni kad je paket krenuo.Super
O proizvodu:
tek smo počeli koristiti i za sad je ok
Marin Cvitan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-10-2020
Proizvod:
Turbo Brush XL četka (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Narudžba je malo kasnila ali je korespondencija s predstavnicima Dust Deal-a putem e-maila funkcionirala u ugodnom ozračju i na kraju i na obostrano zadovoljstvo. Narudžba je stigla i s naručenim proizvodom sam prezadovoljan.
O proizvodu:
Za usisavač Karcher WD3 sam naručio četku s kojom sam prezadovoljan. Povećava usisnu snagu usisavača, kao što je i napisano, a uz to izgleda i kvalitetno. Odlična vrijednost za uloženi novac.
Zrinka Kelava iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-10-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Petra Botica iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-10-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Petra Botica iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-10-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Robert Zgrablić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-10-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Izdvojeno:
Jednostavna narudžba, asortiman ogroman!
O proizvodu:
Dobio sam točno što sam tražio, isporuka je bila brža nego sam očekivao. Jako sam zadovoljan.
Barbara Berkopec iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-08-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Odlični..brzi
O proizvodu:
Povoljno i dobro
Marijan Pavlecic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-08-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Povoljne cijene, brza dostava, proizvodi identični opisima na web stranici!
O proizvodu:
Odličan proizvod! Odlična vrijednost za novac!
Natalie de Bruyn iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-07-2020
Proizvod:
Četka za parket za osjetljive podove (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Lako narućit, super izbor, super rezervni dio, brza dostava
O proizvodu:
super kvaliteta
Lada Medi iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-07-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Jako zadovoljna, vrećice puno bolje i kvalitetnije i jeftinije nego one koje sam dobila pri kupnji usisivača
Sunčana Skorupski iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-06-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Zadovoljna sam, nemam prigovora. Stiglo je ono što sam naručaila u razumnom roku.
O proizvodu:
Zadovoljna sam. Proizvodi su ispravni, neoštećeni, odgovaraju onome što sam naručila. Ne sjećam se kada sam primila narudžbu, a ne mogu obrisati ponuđene datume.
Roko Lončar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-06-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
Super!
O proizvodu:
Kvalitetan proizvod. Preporučujem
Karmela Bajlo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-05-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (8 vrećice)
Izdvojeno:
Isporuka u roku, zahvaljujem
O proizvodu:
Proizvod odlican
Ana Prpic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-06-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice)
Petra Lisjak iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-05-2020
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Sve super. Jako zadovoljna.
O proizvodu:
Odlično.
Nevija Brstilo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-04-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Odlično!
O proizvodu:
Najbolje vrećice za usisavač ikad i još se dobije zaštita za filter gratis!!
Martina Gabaj iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-05-2020
Proizvod:
vrećica za prašinu Prikladno za Miele F/J/M 3D
Izdvojeno:
Brza isporuka, kvalitetni proizvodi. Vrlo zadovoljna narucenim proizvodom.
O proizvodu:
Isto kao original, jos i bolje.
koc ivo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-05-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
zadovoljan sa svim
O proizvodu:
super
Tomislav Pranjić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-05-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Jednostavno za naručiti i platiti. Brza dostava. Jako zadovoljan.
O proizvodu:
Uredno zapakirano. Novo,bez oštećenja.
Nikica Mikelic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-05-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Na brodu sam primio informaciju da su vrecice za usisivac stigle nama na kucnu adresu. Supruga mi je bila vrlo sretna sto su vrecice uopce stigle u vrijeme mjera protiv koronavirusa. Naglasila je da su vrecice dobre kvalitete. Bilo je lijepo cuti zenu da je zadovoljna kupnjom preko DustDeal-a. Hvala na kvalitetnoj usluzi.
O proizvodu:
Proizvod je vrlo kvalitetan.
Davor Rusković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-06-2020
Proizvod:
Turbo Brush XL četka (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Postupak narudžbe lagan i brz. Isporuka je ila relativno spora, tome su vjerojatno doprinijela ograničenja zbog pandemije Corona virusa
O proizvodu:
Točo prema specifikaciji, kvalitetan, apsolutno primjenjiv
Denis Smajo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-04-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Brza i kvalitetna usluga.
MARIJANA ORLOVIC MIMICA iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-04-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Sve pohvale !!!
O proizvodu:
Odlična cijena i dobra kvaliteta
Joško Kostović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-03-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Dobra usluga
O proizvodu:
Dobar proizvod
Simon Rrapi iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-02-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Mario Pepur iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-02-2020
Proizvod:
Aktivni ugljen filter
Izdvojeno:
Ugodno iznenađen.
toni rupe iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-02-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (6 vrećice)
Izdvojeno:
Super!
Marina Petković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-06-2020
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Brza dostava, jednostavan proces narudzbe i sjajna korisnička služba! Preporučujem!
Franjo Škrinjarić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-02-2020
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Sretan sam što sam našao filtere baš za svoj model usisavača (koji imam već nekoliko godina i kojim sam vrlo zadovoljan te ga nemam potrebe mijenjati nekim novim). Filtere sigurno ne bih mogao naći u običnim trgovinama u svojoj blizini, a ni u većini internetskih trgovina. Nadam se da ću ih uvijek moći naći ovdje, i onda kad usisavač nakupi još više godina.
O proizvodu:
Filteri izgledaju, naliježu na kućišta i funkcioniraju kao originalni.
Franjo Škrinjarić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-02-2020
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Sretan sam što sam našao filtere baš za svoj model usisavača (koji imam već nekoliko godina i kojim sam vrlo zadovoljan te ga nemam potrebe mijenjati nekim novim). Filtere sigurno ne bih mogao naći u običnim trgovinama u svojoj blizini, a ni u većini internetskih trgovina. Nadam se da ću ih uvijek moći naći ovdje, i onda kad usisavač nakupi još više godina.
O proizvodu:
Filteri izgledaju, naliježu na kućišta i funkcioniraju kao originalni.
Damir Vladović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-01-2020
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Dobra i korisna stranica. Pozitivno iskustvo.
O proizvodu:
Stiglo brzo. Proizvod odgovara traženom.Sve 5!
Marijana Katić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-11-2019
Proizvod:
Univerzalno crijevo za priključke od 32 mm. (185cm)
Izdvojeno:
Korektna suradnja.
O proizvodu:
Zadovoljna sam.
Denis Zibar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-12-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
odlična usluga
Danijela Kolarić Matešić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-11-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (6 vrećice)
Izdvojeno:
Brza dostava i laka narudžba.
O proizvodu:
Točno što smo naručili.
Srđan Kurajica iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
22-10-2019
Proizvod:
Miele Vrećice za prašinu Mikrovlakna (16 vrećice, 8 filteri)
Izdvojeno:
Prespora dostava!
O proizvodu:
Proizvodi su OK, pakiranje OK, sve original.
Suzana Mandić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-09-2019
Proizvod:
Univerzalno Masnoća i aktivni ugljen filter (Podesiv)
Izdvojeno:
Sve pet.
O proizvodu:
Odlično.
Jadranka Jerčinović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
Isporučeno po dogovorenoj cijeni i proizvodu
Jasmina Strahija iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-09-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
brza dostava
O proizvodu:
proizvod je ok
Mladen Butorac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-08-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Izdvojeno:
Kratko vrijeme dostave.
O proizvodu:
Solidna kvaliteta proizvoda
Krste Španja iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-07-2019
Proizvod:
Filtar za vodu
Ljubomir Bozinovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-06-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
vrlo zadovoljan kvalitetom i dostavom.
Danijel Lastovčić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-04-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice)
Tomislav Pranjić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-04-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Brza i jednostavna komunikacija na hrvatskom jeziku. Jednostavno korištenje stranice i obavljanje narudžbe. Jako brza dostava. Jako zadovoljan!
O proizvodu:
Sve kako je opisano.Što sam naručio,to sam i dobio.
Jan Ter Horst iz Nizozemska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-03-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Izdvojeno:
Prima!
O proizvodu:
Uitstekend
Zlatko Matasić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-03-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Odlična i pregledna web stranica
O proizvodu:
Kvalitetno, sukladno opisu i očekivanju
Hrvoje Cuk iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-03-2019
Proizvod:
HEPA filter
Izdvojeno:
Odlična usluga, recommended!!
O proizvodu:
OK
Željko Matal iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-12-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
U potpunosti zadovoljan uslugom.U kratkom roku roba isporučena.Za svaku pohvalu.
O proizvodu:
Proizvodi su ok.
MARICA ŽIC iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-08-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Zadovoljna sam .
O proizvodu:
Dobar.
Siniša Berečić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-07-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
vrlo pregledna i jednostavna pretraga, svi mogući modeli pokriveni, brza dostava
O proizvodu:
odlični
Siniša Berečić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-07-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
vrlo pregledna i jednostavna pretraga, svi mogući modeli pokriveni, brza dostava
O proizvodu:
odlični
JASMINKA KUIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-07-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
stiglo na vrijeme
O proizvodu:
odgovarajući
Iva Frankovic Stojanovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-06-2018
Proizvod:
Mirisni štapići - limun (5 kom)
Izdvojeno:
Odlična vrijednost za novac! Oduševeljan sam!
Iva Frankovic Stojanovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-06-2018
Proizvod:
Mirisni štapići - limun (5 kom)
Izdvojeno:
Odlična vrijednost za novac! Oduševeljan sam!
Leonardo Markulic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-05-2018
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Ovakva ponuda se ne može naći u klasičnim trgovinama.
O proizvodu:
Kad potrošim vrećice za usisavač koje sam kupio, naručit ću nove.

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Prednosti stranice DustDeal.com.hr

  • Visokokvalitetni proizvodi
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Najniže cijene
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.