• Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

DustDeal.com.hr Recenzije

Sljedeći korisnici dijele svoje iskustvo nadogradnjom baterija s nama:

Suzana Mandić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-09-2019
Proizvod:
Univerzalno Masnoća i aktivni ugljen filter (Podesiv)
Izdvojeno:
Sve pet.
O proizvodu:
Odlično.
Jasmina Strahija iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-09-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
brza dostava
O proizvodu:
proizvod je ok
Mladen Butorac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-08-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Izdvojeno:
Kratko vrijeme dostave.
O proizvodu:
Solidna kvaliteta proizvoda
Krste Španja iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-07-2019
Proizvod:
Filtar za vodu
Ljubomir Bozinovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-06-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
vrlo zadovoljan kvalitetom i dostavom.
Danijel Lastovčić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-04-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 2 filteri)
Tomislav Pranjić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-04-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Brza i jednostavna komunikacija na hrvatskom jeziku. Jednostavno korištenje stranice i obavljanje narudžbe. Jako brza dostava. Jako zadovoljan!
O proizvodu:
Sve kako je opisano.Što sam naručio,to sam i dobio.
Jan Ter Horst iz Nizozemska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-03-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Izdvojeno:
Prima!
O proizvodu:
Uitstekend
Zlatko Matasić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-03-2019
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Odlična i pregledna web stranica
O proizvodu:
Kvalitetno, sukladno opisu i očekivanju
Hrvoje Cuk iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-03-2019
Proizvod:
HEPA filter
Izdvojeno:
Odlična usluga, recommended!!
O proizvodu:
OK
Željko Matal iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-12-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
U potpunosti zadovoljan uslugom.U kratkom roku roba isporučena.Za svaku pohvalu.
O proizvodu:
Proizvodi su ok.
MARICA ŽIC iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-08-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Zadovoljna sam .
O proizvodu:
Dobar.
Siniša Berečić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-07-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
vrlo pregledna i jednostavna pretraga, svi mogući modeli pokriveni, brza dostava
O proizvodu:
odlični
JASMINKA KUIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-07-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
stiglo na vrijeme
O proizvodu:
odgovarajući
Iva Frankovic Stojanovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-06-2018
Proizvod:
Mirisni štapići - limun (5 kom)
Izdvojeno:
Odlična vrijednost za novac! Oduševeljan sam!
Leonardo Markulic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-05-2018
Proizvod:
Filter
Izdvojeno:
Ovakva ponuda se ne može naći u klasičnim trgovinama.
O proizvodu:
Kad potrošim vrećice za usisavač koje sam kupio, naručit ću nove.
ALEXSANDRA BEDEKOVIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-04-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
Odlični...
O proizvodu:
Odlični...
Nevija Brstilo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-03-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Odlični!!
O proizvodu:
Super!! Nemam zamjerki! Vrećice su vrlo kvalitetne
Ljubica Drzaljevic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-02-2018
Proizvod:
Electrolux Filtar za vodu
Zelimir Markov iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-02-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 2 filteri)
Izdvojeno:
Profesionalni pristup poslu kojim se bavite, sigurno cete imati uspjeha .
O proizvodu:
Korektna kvaliteta za ulozen novac.
Davor Kržak iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
21-02-2018
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 2 filteri)
Anita Skypala iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
14-12-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu (9 vrećice)
Izdvojeno:
Iznenađujuće veliki izbor kvalitetnih dijelova za male kućanske aparate. Isporučeno je u roku koji je najavljen, no bilo bi bolje da je taj rok kraći.
O proizvodu:
Izvrsna kvaliteta za umjerenu cijenu.
Anđela Horvat iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Korektno!
O proizvodu:
Povoljna kupnja
Miroslav Villi iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 2 filteri)
Izdvojeno:
Brzina dostave
Damir Vrbanec iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-11-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (6 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Odličan portal za kupnju!
O proizvodu:
Vrečice za Vorwerk su odlične!!! Dvostruko povoljnija kupnja....
Slavko Biondić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (5 vrećice)
Izdvojeno:
profesionalni
O proizvodu:
odličan
goran obrad iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-05-2017
Proizvod:
HEPA filter
Izdvojeno:
sve 5
Miroslav Turković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-07-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 2 filteri)
Sanela Šatara iz Bosna i Hercegovina Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-03-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (6 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Vrlo jednostavna, ali najvažnije sigurna narudžba.Brza i efikasna isporuka. Toplo preporučujem svima koji žele nešto poručiti.
O proizvodu:
Prezadovoljna!!!
Zdenka Perger iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-02-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (6 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Profesionalno.
O proizvodu:
Uz vrećice bi mogao doći i filter. Inače vrlo zadovoljna. Hvata.
denis zibar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-01-2017
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Dobra opcija za kupnju vrećica.
O proizvodu:
Vrećice su sasvim dobre.
Josip Dadić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-12-2016
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Izdvojeno:
Sve je onako kako je opisano, narudžba jednostavna. Moja preporuka za prodavatelja.
DUBRAVKO GAŠPAREC iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
15-11-2016
Proizvod:
Vrećice za prašinu (9 vrećice)
Izdvojeno:
Narudžba jednostavna i praktična za običnog korisnika Interneta. Vaše usluge ću preporučiti i drugima i ubuduće naručivati proizvode kada su povoljniji u odnosu na normalnu prodaju.
O proizvodu:
Proizvod odgovara specifikaciji i služi onome čemu je namijenjen.
Lucija Radošević iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-11-2016
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (9 vrećice)
Izdvojeno:
Odlična suradnja i vrlo brza isporuka!!
O proizvodu:
Kupila sam vrecice za Kirby usisavac, te mogu reci da su vrecice izvrsne kvalitete! jako sam zadovoljna s njima :)
Igor Cizmar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-03-2016
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Sve pet. Odlična usluga.
IVAN KUŠNJAČIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
25-03-2016
Proizvod:
Vrećice za prašinu (5 vrećice)
Zlatko Brajdic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-02-2016
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Uspio sam nabaviti preko njih vrećice za jako stari ali dobar usisavač kojih nigje više nema.
O proizvodu:
Proizvod u potpunosti odgovara
Tomislav Dolezan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-02-2016
Proizvod:
Mirisni štapići - ocean (5 kom)
Izdvojeno:
Pregledna stranica
O proizvodu:
Povoljno i kvalitetno
Tomislav Dolezan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-10-2015
Proizvod:
Mirisni štapići - limun (5 kom)
Izdvojeno:
Jako dobro
O proizvodu:
Kao original
Mario Kovacevic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-01-2015
Proizvod:
HEPA filter
Izdvojeno:
Excellently !! very nice! filter for Bosch activa 61 good, fast delivery, recommendation!!
O proizvodu:
filter for Bosch activa 61 - good
MLADEN MARAVIC iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-01-2015
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Narudža napravljena u petak. U ponedjeljak ujutro sam preuzeo paket od UPS-a. To još nisam doživio. Fenomenalna usluga.
O proizvodu:
Dugo traju i ususavač jako dobro vuče s njima.
IGOR CERJAN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2014
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Brza isporuka, dobre cijene....sto vise treba?! ODLICNO.
O proizvodu:
Proizvodi odgovaraju 100%, s vremenom ce se vidjeti kakva je kvaliteta.
TANJA ANTIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2014
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (9 vrećice)
Izdvojeno:
Vrlo brzo,profesionalno,kvalitetno odraden posao, jako sam zadovoljna Vasom uslugom i proizvodima! Hvala
O proizvodu:
Odlicno!
Verica Pavetic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
05-09-2014
Proizvod:
Vrećice za prašinu Mikrovlakna (9 vrećice)
Izdvojeno:
jednostavna narudžba, isporuka na vrijeme, bez dodatnih troškova
O proizvodu:
dobila sam što sam i očekivala, dobar omjer cijene i kvalitete
Nevenko Červar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-01-2014
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice, 1 filter)
Izdvojeno:
Vrlo profesionalni, pouzdani i brzi. Sve pohvale.
Josip Ivica iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-08-2013
Proizvod:
Vrećice za prašinu (10 vrećice)
Izdvojeno:
Super usluga koja omogućava jednostavu naruđbu i plaćanje preko PayPal-a. Paket je stigao jako brzo. Preporučujem!

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Prednosti stranice DustDeal.com.hr

  • Visokokvalitetni proizvodi
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Najniže cijene
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Kako bi naša stranica radila ispravno, koristimo kolaèiæe. Prièitajte našu politiku u vezi kolaèiæa. Ako koristite našu internetsku stranicu, pretpostavka je da prihvaæate tu politiku.