• Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Četke

U ponudi imamo sve vrste četki za usisavače. Važno je redovito provjeravati glavu četkice usisavača, jer se dlačice mogu istrošiti, a prašina i vlasi mogu se zaglaviti u njima. Ako je četka vašeg usisavača ispravna, on će raditi optimalnije. Četka treba uvijek biti pravilno pričvršćena na cijev. Možete birati razne vrste četki za usiavač, pa odaberite onu koja je najbolji izbor za vaše podove i dom. Naš izbor proizvoda također uključuje četke koje uklanjaju dlake životinja i četke za teško dostupna mjesta.

Važno je redovito provjeravati glavu četkice usisavača, jer se dlačice mogu istrošiti, a prašina i vlasi mogu se zaglaviti u njima. Ako je četka vašeg usisavača ispravna, on će raditi optimalnije. Četka treba uvijek biti pravilno pričvršćena na cijev. Možete birati razne vrste četki za usiavač, pa odaberite onu koja je najbolji izbor za vaše podove i dom. Naš izbor proizvoda također uključuje četke koje uklanjaju dlake životinja i četke za teško dostupna mjesta.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Sanjica Milaković Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Univerzalna četka za pod u obliku slova T (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Živim u Hrvatskoj i nikad prije nisam čula za DustDeal. Ugodno sam se iznenadila ponudom proizvoda-dodataka za moj usisavač. Isporuka je bila brza,a cijene su fer i korektne. Sve pohvale! Kupovat ću i dalje jer ste specijalizirana trgovina za ono što trebam. Sve na jednom mjestu!
O proizvodu:
Proizvodi su dobre kvalitete- originalni dodaci za moj usisavač.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.