• Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Četke

U ponudi imamo sve vrste četki za usisavače. Važno je redovito provjeravati glavu četkice usisavača, jer se dlačice mogu istrošiti, a prašina i vlasi mogu se zaglaviti u njima. Ako je četka vašeg usisavača ispravna, on će raditi optimalnije. Četka treba uvijek biti pravilno pričvršćena na cijev. Možete birati razne vrste četki za usiavač, pa odaberite onu koja je najbolji izbor za vaše podove i dom. Naš izbor proizvoda također uključuje četke koje uklanjaju dlake životinja i četke za teško dostupna mjesta.

Važno je redovito provjeravati glavu četkice usisavača, jer se dlačice mogu istrošiti, a prašina i vlasi mogu se zaglaviti u njima. Ako je četka vašeg usisavača ispravna, on će raditi optimalnije. Četka treba uvijek biti pravilno pričvršćena na cijev. Možete birati razne vrste četki za usiavač, pa odaberite onu koja je najbolji izbor za vaše podove i dom. Naš izbor proizvoda također uključuje četke koje uklanjaju dlake životinja i četke za teško dostupna mjesta.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Recenzija

Davor Rusković Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Philips FC8000 FC8760 Turbo Brush XL četka (30 > 37mm)
Izdvojeno:
Postupak narudžbe lagan i brz. Isporuka je ila relativno spora, tome su vjerojatno doprinijela ograničenja zbog pandemije Corona virusa
O proizvodu:
Točo prema specifikaciji, kvalitetan, apsolutno primjenjiv
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!