Sve za vaš usisavač, napu ili pročišćivač zraka!
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Dostava

Od samog početka rada stranice DustDeal.com.hr 2013. godine, na njoj možete pronaći vrećice za usisavače, filtre i pribor za više od 25.000 modela usisavača, hladnjaka i napa. Poslujemo u skladu sa sljedećih 4 temeljnih načela:

  1. Niske cijene
  2. Visokokvalitetni proizvodi
  3. Ovog tjedna nudimo besplatnu dostavu!
  4. Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana

Besplatna dostava
DustDeal.com.hr nudi besplatnu dostavu za sve proizvode u internetskoj trgovini (ovo isključuje bilo kakve uvozne troškove na carini).

Isporuka
Narudžbe se isporučuju u podstavljenim omotnicama kada je moguće, kako bi one stale u poštanski sandučić. Ne trebate biti kod kuće kako biste primili pošiljku. Proizvodi se šalju s naše dvije lokacije: iz Nizozemske i s otoka Guernsey. Prosječno vrijeme isporuke iznosi 1-2 tjedna. Na ovaj način dobivate kvalitetne proizvode po niskim cijenama uz savršenu uslugu! U nekim se slučajevima može dogoditi da je potrebno platiti carinu. DustDeal.com.hr vam uvijek može pomoći po tom pitanju ako kontaktirate našu službu za korisnike.

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi dostave? Molimo, slobodno nas kontaktirajte.

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Tomislav Dolezan Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Mirisni štapići - limun (5 kom)
Izdvojeno:
Jako dobro
O proizvodu:
Kao original
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.