Sve za vaš usisavač, napu ili pročišćivač zraka!

Sve za vaš usisavač, napu ili pročišćivač zraka!
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Dostava

Od samog početka rada stranice DustDeal.com.hr 2013. godine, na njoj možete pronaći vrećice za usisavače, filtre i pribor za više od 25.000 modela usisavača, hladnjaka i napa. Poslujemo u skladu sa sljedećih 4 temeljnih načela:

  1. Niske cijene
  2. Visokokvalitetni proizvodi
  3. Ovog tjedna nudimo besplatnu dostavu!
  4. Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana

Besplatna dostava
DustDeal.com.hr nudi besplatnu dostavu za sve proizvode u internetskoj trgovini (ovo isključuje bilo kakve uvozne troškove na carini).

Isporuka
Narudžbe se isporučuju u podstavljenim omotnicama kada je moguće, kako bi one stale u poštanski sandučić. Ne trebate biti kod kuće kako biste primili pošiljku. Proizvodi se šalju s naše dvije lokacije: iz Nizozemske i s otoka Guernsey. Prosječno vrijeme isporuke iznosi 1-2 tjedna. Na ovaj način dobivate kvalitetne proizvode po niskim cijenama uz savršenu uslugu! U nekim se slučajevima može dogoditi da je potrebno platiti carinu. Za bilo koje dodatne troškove,DustDeal.com.hr nije odgovoran. DustDeal.com.hr vam uvijek može pomoći po tom pitanju ako kontaktirate našu službu za korisnike.

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi dostave? Molimo, slobodno nas kontaktirajte.

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Miroslav Turković Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Miele HyClean vrećice za prašinu Mikrovlakna (10 vrećice, 2 filteri)
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.