• Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

DustDeal.com.hr i kolačići

Ova stranica objašnjava kako DustDeal.com.hr koristi kolačiće na svojoj internetskoj stranici.

Što su 'kolačići'?

Pročitajte više: Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje web stranice mogu koristiti kako bi korisničko iskustvo učinilo učinkovitijim. Zakon kaže da na vaš uređaj možemo pohraniti kolačiće ako su oni nužno potrebni za rad ove web stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno je vaše dopuštenje. Ova web lokacija koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našim stranicama. Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Kolačići 'iz prve ruke': Kolačić 'iz prve ruke' je kolačić kojeg isporučuje domena na kojoj se nalazi i internetska stranica koju posjećujete.
Kolačić treće strane: Kolačić treće strane je kolačić kojeg isporučuje domena na kojoj se NE nalazi internetska stranica koju posjećujete.

Koje vrste kolačića koristi DustDeal.com.hr?

DustDeal.com.hr koristi razne vrste kolačića zbog fukcionalnosti same stranice i analize ponašanja korisnika u cilju povećanja kvalitete njihovog korisničkog iskustva. Dodatno, neki naši partneri, kao što je Google, koriste kolačiće kako bi nam pomogli da razumijemo potrebe naših posjetitelja i unaprijedimo stranicu. Za više informacija o ovoj tematici, pročitajte odjeljak 13 naših uvjeta korištenja.

Kako mogu spriječiti korištenje kolačića?

Uporaba kolačića nikad nije obavezna. Možete ih u svom internetskom pregledniku isključiti. Međutim, DustDeal.com.hr ne može jamčiti ispravnost rada stranice u slučaju da isključite kolačiće, bilo za našu stranicu, bilo za naše partnere. Kako biste isključili kolačiće, pročitajte upute za korisnike za vaš preglednik interneta (web browser). Na stranici www.youronlinechoices.eu možete odrediti postavke u vezi kolačića i mreža za oglašavanje.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi kolačića na DustDeal.com.hr, molimo kontaktirajte nas.

Izvori: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Recenzija

Matea Novak Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Scrub Daddy | Daddy | Pričvršćivanje sponzora
Izdvojeno:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
O proizvodu:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.