• Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

DustDeal.com.hr i kolačići

Ova stranica objašnjava kako DustDeal.com.hr koristi kolačiće na svojoj internetskoj stranici.

Što su 'kolačići'?

'Kolačići' su blokovi podataka koje šalje sama internetska stranica i koji se pohranjuju na računalu korisnika za vrijeme dok korisnik pregledava stranicu. Kada se korisnik u budućnosti vrati na istu stranicu, podacima koji su pohranjeni u kolačiću koristi se sama internetska stranica, koja prema njima može odrediti prethodne radnje korisnika.

Kolačići 'iz prve ruke': Kolačić 'iz prve ruke' je kolačić kojeg isporučuje domena na kojoj se nalazi i internetska stranica koju posjećujete.
Kolačić treće strane: Kolačić treće strane je kolačić kojeg isporučuje domena na kojoj se NE nalazi internetska stranica koju posjećujete.

Koje vrste kolačića koristi DustDeal.com.hr?

DustDeal.com.hr koristi razne vrste kolačića zbog fukcionalnosti same stranice i analize ponašanja korisnika u cilju povećanja kvalitete njihovog korisničkog iskustva. Dodatno, neki naši partneri, kao što je Google, koriste kolačiće kako bi nam pomogli da razumijemo potrebe naših posjetitelja i unaprijedimo stranicu. Za više informacija o ovoj tematici, pročitajte odjeljak 13 naših uvjeta korištenja.

Kako mogu spriječiti korištenje kolačića?

Uporaba kolačića nikad nije obavezna. Možete ih u svom internetskom pregledniku isključiti. Međutim, DustDeal.com.hr ne može jamčiti ispravnost rada stranice u slučaju da isključite kolačiće, bilo za našu stranicu, bilo za naše partnere. Kako biste isključili kolačiće, pročitajte upute za korisnike za vaš preglednik interneta (web browser). Na stranici www.youronlinechoices.eu možete odrediti postavke u vezi kolačića i mreža za oglašavanje.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi kolačića na DustDeal.com.hr, molimo kontaktirajte nas.

Izvori: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

TANJA ANTIĆ Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Kirby G10E vrećice za prašinu Mikrovlakna (9 vrećice)
Izdvojeno:
Vrlo brzo,profesionalno,kvalitetno odraden posao, jako sam zadovoljna Vasom uslugom i proizvodima! Hvala
O proizvodu:
Odlicno!
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Proizvodi za više od 35.000 različitih uređaja!

Pitanja? Pošaljite mail na: info@DustDeal.com.hr

Kako bi naša stranica radila ispravno, koristimo kolaèiæe. Prièitajte našu politiku u vezi kolaèiæa. Ako koristite našu internetsku stranicu, pretpostavka je da prihvaæate tu politiku.